Selleria Equipe

Glamour


Viktorian har en flexibel karbonbom som passar hästar med rak eller svängd rygg. Karbonet följer hästens rörelser och ger en bekväm känsla för både ryttare och häst. Det frammåtvinklade knästödet ger ett maximalt stöd för överskänkeln utan att låsa knäet. 

Victoria


Glamour har precis som Viktoria den flexibla karbonbommen. I Glamouren hamnar ryttarens sittpunkt lite längre bak, knästöden är något framflyttade vilket ger bättre plats för ryttare med lång överskänkel. 

Olympia


Olympian passar hästar med en rak rygg. Sadeln har en smal midja och ett frammåtvinklat knästöd. Ryttaren Kommer nära hästen, får ett maximalt stöd för överskänkeln utan att låsa knäet. 

Emporio


Emporion passar hästar med rak rygg. Sadeln har en smal midja vilket hjälper ryttaren att komma nära hästen. Det raka och långa knästödet ger mer plats åt överskänkeln.

Oracel

Oraceln har en svängd träbom vilket passar hästar med något svängd rygg. Sadels knästöd går att välja efter önskemål. sadeln har ett säte som ger mer frihet än de överiga modellerna.  

 

Bocelli


Bocellin har en svängd träbom vilket passar hästar med något svängd rygg. Kanalen är extra bred. Jämnfört med de andra modellerna har sadeln en bredare midja och säte. Knästöden är flyttbara med kardborre vilket gör att knästödets vinkel och storlek går att variera.