Josefine Ekdahl

Josefine har hållit på med hästar hela sitt liv. Fram till 2004 hade hon mest hästarna som hobby och har tävlat hoppning och dressyr på egna och andras hästar. Efter naturvetenskaplig linje på gymnasiet läste hon två år marinbiologi på Göteborgs Universitet men bestämde sig sedan för att satsa på ett yrke inom hästnäringen. Under 2004 jobbade Josefine i Benny Lindströms utbildningsstall i Ulricehamn. 2005 började hon stallchefsutbildningen på Flyinge, som mynnade ut i en examen 2007. Sedan dess har hon drivit den med Olof gemensamma verksamheten.
Josefine har lång erfarenhet av hästutbildning och har tagit fram både hopp och dressyrhästar till Breeders och Falsterbo, visat hingstar på bruksprov och tävlat 1,20 hoppning och St:Georg dressyr och har under de senaste åren blivit mer och mer anlitad som tränare. Hon tar emot elever hemma på Skartoftagården men kommer även ut till er anläggning om så önskas. Josefine är också den som alltid är ögat på marken i utbildningen av verksamhetens hästar.
Josefine har även arbetat med flera konsultuppdrag, bland annat arrangerandet av Svenskt Avel och Sportchampionat under flera år.
Josefine är mycket anlitad som sadelutprovare och hjälper till att hitta rätt Equipesadel, som passar både häst och ryttare.
Josefine bor på Skartoftagården med Olof och döttrarna Clara och Lisa och hunden Grus.

För mer information e-posta till ojsporthorses@outlook.com